Register
X

Forgot your password?  Forgot your username?  Create an account

X

Fields marked with an asterisk (*) are required.

>
O nama - salon talijanskog namještaja - MIBEL d.o.o.

Dragi i poštovani partneri, prijatelji i klijenti, "Uskoro ćete obnavljati kuhinju, boravak, ured, stan ili prostor za odmor. Što morate pritom znati?"

Prije svega Vas nikako ne želimo opterećivati sa velikim brojem različitih statističkih podataka o našoj tvrtki, lokaciji, vlasnicima i dr., jer znamo da vas to najmanje interesira. Ne želimo biti poput tisuću drugih tvrtki koje gotovo uvijek rade po istom principu prilikom predstavljanja svojih proizvoda i usluga jer znamo da Vas to zamara. Želimo riješiti Vaš problem na krajnje jednostavan, iskren i neposredan način te ono što je najvažnije, želimo da budete sretni i zadovoljni. Vjerujte, u interesu nam je da Vi budete sretni i zadovoljni jer ćemo onda biti i mi. Znamo da je kupnja namještaja vrlo naporna, ponekad dosadna, zamislite beskrajno obilaženje salona po cijelom gradu, mnoštvo bezvoljnih i nestručnih trgovaca, puno Vaših pitanja na koja ne dobivate odgovore, šalju Vas na jednu stranu za mjerenje, na drugu stranu za izradu projekta i tako redom....

Mi tako ne radimo, rješavamo Vaše upite, probleme i želje na jednom mjestu, kvalitetno, brzo i efikasno, rekli bi po sustavu «ključ u ruke» te ono što je najvažnije, obećavamo da će Vam biti ugodno i da cemo zajedno ostvariti cilj. Za razliku od velikih trgovačkih centara koji su specijalizirani za prodaju namještaja te su zbog svoje veličine hladni i inertni, mi Vam pružamo svu toplinu i kooperativnost jedne obiteljske tvrtke koja gaji dugogodišnju tradiciju proizvodnje i uspješnog poslovanja. Kod nas nema nedodirljivosti, inertnosti, neriješivih problema i reklamacija, kupac je uvijek u pravu.

Naš posao su naši klijenti. Želimo naglasiti da je naš dosadašnji uspjeh, rezultat jasne poslovne vizije, velikog dugogodišnjeg iskustva, prepoznavanje potreba tržišta i klijenata, zatim rezultat odličnog odnosa kvalitete i cijene proizvoda te stalnog stručnog usavršavanja i stručnog kadra. Želimo naglasiti da je naš glavni monter diplomirani inženjer šumarstva, koji sa krajnjom pedantnošću i razumjevanjem drvne industrije pristupa svakom projektu. Zašto je to izrazito važno? Zato što Vaša kuhinja ili bilo koji ugradbeni element mora biti montiran točno, kvalitetno, skladno i sigurno te u potpunosti odgovarati mjerama Vašeg prostora i mora biti u skladu sa ugovorenim projektom, materijalima i dizajnom.

Vjerujemo da je prostor u kojem živite, radite i volite vrijedan pažnje do zadnjeg detalja.

MIBEL d.o.o. je talijansko-hrvatska tvrtka osnovana 2004. godine sa sjedištem u Zagrebu te je ovlašteni zastupnik i uvoznik renomiranih talijanskih proizvodaca namještaja za područje Republike Hrvatske.

Prodajno-izložbeni salon (showroom) površine 500m2 se nalazi u Trgovačkom centru za opremanje interijera Solidum, Zagreb. Djelatnost tvrtke MIBEL d.o.o. je savjetovanje, projektiranje, prodaja te ugradnja i montaža kompletnog asortimana proizvoda za opremanje domova, poslovnih i turističkih objekata. Mibel d.o.o. čini tim iskusnih i školovanih stručnjaka koji svakom klijentu i svakom projektu pristupaju individualno kako bi pronašli cjelovito rješenje i izbor koji u potpunosti odgovara potrebama i željama svakog klijenta. Naši klijenti su fizičke osobe, kućanstva, male i velike tvrtke, apartmanski i hotelski objekti, vlasnici stambenih zgrada i vila, umirovljenički domovi, javne i državne ustanove i svi ostali koji žele opremiti te osvježiti interijer u kojem borave, odnosno životni i radni prostor.

Naša misija je pružiti klijentima prije svega vrhunsku uslugu provodeći kvalitetna rješenja u procesu opremanja objekata sa kvalitetnim namještajem, rasvjetom, dekorima, kućanskim aparatima sa ciljem stvaranja optimalno ugodnog izgleda interijera. Stoga, prema Vašim potrebama i željama možemo organizirati namjenske prezentacije, izložbene prezentacije te savjetovanje.

U očekivanju Vašeg skorog kontakta i početka uspješne partnerske, poslovne i prijateljske suradnje najsrdačnije Vas pozdravljamo!